Expoziție anuală 2017 – Regiunea lucrează în galeria municipală

Vineri, 1 decembrie sau 7:00, expoziția anuală 2017 se va deschide în galeria orașului Tuttlingen. Cu ocazia vernisajului, se reaminteste ca galeria “noua cladire”, inaugurata in 1987, sarbatoreste aniversarea a 30 de ani in acest an.

Artiști din regiune în termen de 50 km și membrii districtul artistic Tuttlingen anual eV invitat să -și prezinte rezultatele activității recente în acest spectacol tradițional. Fiecare participant poate participa la concurs cu până la trei lucrări. Așadar, în cazul în care vă aflați în 96 de locuri de cazare și de la artist, se află la o plimbare de 235 metri distanță.

Un juriu de experți proveniți din lumea artei și reprezentanți ai consiliului municipal au examinat operele de artă, le-au judecat după criterii de calitate și au decis să le includă în expoziție. 45 de artiști au fost admiși la expoziție cu 59 de lucrări. În cazul în care există o legătură între Show, care este locul de desfășurare a activității în regiune și viticultură în regiunea în care se desfășoară activitatea. Reprezentate sunt lucrări de sculptură, pictura, desen, grafică, fotografie și film.

Sabine KRUSCHE (artist) Gunda lână ȘI Jörg Bach (artist), Axel Heil (artist), (studii culturale): În juriul cu afectat. Consiliul Municipal este însoțit de Hellmut Dinkelaker, Renate Gökelmann, Martina Heinz și dr. Ulrike Martin. Expoziția oferă o mare varietate de concepte și tehnici, precum și o varietate de preferințe. În plus față de lucrările artistilor cunoscuți, descoperirile a ceea ce este rar văzute sunt, de asemenea, posibile. Admiterea este gratuită și toți iubitorii de artă sunt invitați cordial.

Vernisajul Expoziției colective “Expoziție anuală 2017 Tuttlingen” de ieri, 1 Decembrie .. Galeria La Intrarea în Avut pe o Enorma de un Sursa fi anunțat mi-o CĂ Fost Deja vânduta de lucrarea inainte vernisajului începerea. Cumparata la pretul din catalog, de catre primaria orasului. Mai jos postați câteva fotografii mai “furate”, din cauza emotiei! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *