Teatrul de Vest Reşiţa a stabilit câştigătorul Concursului pentru sigla instituţiei

Teatrul de Vest Reşiţa a stabilit câştigătorul Concursului de proiecte de sigle/logo, care să reprezinte instituţia pe afişe, bannere, flyere, invitaţii, documente oficiale etc. Au trimis proiecte 24 de concurenţi, care au propus 45 de proiecte (mai mulţi concurenţi au trimis mai multe proiecte de sigle). Au fost trimise proiecte din mai multe localităţi din ţară, precum şi două proiecte din Germania.

Dintre proiectele propuse, juriul, alcătuit din Florin Gabriel Ionescu – managerul Teatrului de Vest Reşiţa, Vasile Mandici – profesor de arte plastice şi pictor, Ştefan Iordănescu – regizor, şi Matei Mircioane – pictor şi grafician, a stabilit, iniţial, 5 (cinci) sigle calificate în faza finală.

Nominalizaţii pentru câştigarea concursului, în faza finală, au fost: Bianca Azap, Raluca Basarabă, Dana Mitran, Bogdan Piperiu şi Alin Sfetcu.

După o nouă deliberare, juriul a stabilit câştigătorul concursului, respectiv pe Bogdan Piperiu.

Conform regulamentului de concurs, Bogdan Piperiu va primi premiul în valoare de 1000 de lei, duminică, 28 ianuarie, la ora 19.00, în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa (Palatul Cultural). Premiul i se va înmâna lui Bogdan Piperiu înaintea spectacolului „Cu fundul în două luntri”, adaptare după Carlo Goldoni, regia Marian Stan, o producţie a Teatrului de Artă Deva, care va fi prezentat duminică, 28 ianuarie, la Palatul Cultural din Reşiţa.

Juriul a stabilit că şi ceilalţi 4 (patru) concurenţi care s-au calificat în faza finală, respectiv Bianca Azap, Raluca Basarabă, Dana Mitran şi Alin Sfetcu, vor primi ca premiu câte 3 (trei) invitaţii pentru spectacolele următoare pe care le va prezenta Teatrul de Vest Reşiţa în această stagiune.

(foto jos: sigla câştigătoare, realizată de Bogdan Piperiu)

 

Autor:

 

Mai jos vă prezint într-o galerie foto etapele de construcție și variantele ce au dus la concretizarea siglei finale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *